Grønt

Så er det endeligt blevet grønt heromkring, og frosten er fuldstændig ude af jorden. Kirsebærtræerne og 'mirabel' træerne samt laksebærbuskene på den anden side af vejen blomstrer.

Helligdags-retrætet er vel overstået, og der var rekordstor deltagelse. Vi sad i vores nye zendo, som vi håber er nærmest færdig til næste retræte (uge 42).

Der er nu aktiviteter hver søndag. Vi fortsætter vores program for lige uger og tilføjer meditation samt kurser i ulige uger. Der er med andre ord meditation hver søndag kl 10:00 med dokusan efter forudgående aftale.

Vores præster, præster i træning, har klart demonstreret, at de er 'på rette spor' og har vist deres interesseområder. De har derfor fået faste embeder udover selve præstefunktionerne. Soin er blevet udnævnt til Shikaryo, hoved-munk, ansvarlig for den 'daglige' praktiske ledelse. Seishin er blevet udnævnt til Ino, sutra-leder, med ansvar for den ceremonielle del af vores aktiviteter og altrene.

Der er mange ting at hjælpe med her, så vi håber inderligt, at du kan afsætte nogle timer ind imellem. Konstruktionshjælp, skov-oprydning og meget andet, så vi kan få et virkeligt flot og praktisk sted at 'dyrke' zen-buddhisme.