December nyheder

Så nærmer julen sig, og selv buddhister får nok travlt med at rejse rundt og spise sig fulde. Vi ønsker jer alle en god jule-nytårs-tid.

HakuinDen 8. december, S. Buddhas oplysningsdag - vores, buddhisternes, lys-fest-dag, blev Soin og Seishin indviet som zen præster. For Soin var det anerkendelse af (nærmest) fuldført træning, for Seishin var det begyndelsen af præste-træning. Lydfil fra ordinationen kan findes her og der er en artikel i ugeavisen karup: http://ugeavisenkarup.dk/artikel/personer-indsat-som-zen-buddhistiske-pr%C3%A6ster-i-havredal

Næste års program kommer i det mindste til at indeholde to 5-dages retræter, hvoraf den første, helligdagsretræte, sandsynligvis bliver fra aftenen d. 7 april til d. 12 april. Havredal Zendo fortsætter uafbrudt med meditation med mere søndage i lige uger - altså lige bortset fra nytårs dag.

Kalligrafi auktionen gik ikke godt, så vi er derfor ved at opsætte en side men 'hollandsk' auktion for de resterende værker. Mere om det næste gang.

Da næsten ingen har gen-indmeldt sig i Buddhistisk Samfund vil vi være så frække, at overføre databasen fra vores gamle sider - og så kan folk melde sig ud i stedet for, hvis de skulle ønske det. Det er vist det letteste for vores medlemmer, selv om vi kommer til at importere ugyldige adresser og lignende.