En ny æra er startet i Buddhistisk Samfund.

En ny æra er startet i Buddhistisk Samfund.

Jeg har snakket meget om endelig og absolut fred i sindet, men har ikke helt selv været der. Jeg har sagt mange kloge ting i mine teishoer (formelle foredrag under retræter) og bagefter undret mig over hvor al den visdom kom fra – jeg har været (følt mig) adskilt fra den. Nu, siden sidste retræte, er jeg ikke længere adskilt, og endelig og absolut fred i sindet er opnået.

Jeg har opdaget et ’forestillingsopløsningsmiddel’.

Ja, jeg har talt meget om virkeligheden vs. forestillingsverdenen, men kunne ikke selv fuldt skelne. Jeg havde flere forestillinger, som jeg antog for virkelighed. De er nu opløst. Jeg kan klart skelne, genkende en forestilling og er ikke længere en sur gammel zenmester, men snarere en kærlig og lykkelig ven. Mit job er ikke længere at udbrede buddhismen, men at hjælpe dig til også at opleve dette – til også at blive lykkelig. Lad os vække vores indbyggede evige livsglæde og lade den frit ’blomstre’ op/ud gennem os alle (i det mindste de af jer som ønsker det).

Dette er ikke pral, men snarere en ydmygende erkendelse. Jeg har ikke opnået noget, snarere tvært imod.

Så fremover – udover ’klassisk’ dokusan – vil jeg tilbyde samtaler, hjælp til at komme ud af lidelse og hvad der ellers måtte være behov for i den retning.

Kommentarer & spørgsmål velkomne

Ps. Der er endnu en teisho på youtube: https://youtu.be/xmyW1CHB3Pk

De bedste - - -
E.T. (Denko)

Kommentarer

Mads Daugbjergs billede

;-) vh mads

Mads Daugbjergs billede

;-)